”Spitalele din România. Probleme ale componentei tehnice”

Centrul de Analiză și Mentorat Strategic” în parteneriat cu ”Fundația de Cercetare Clinică și Experimentală Cardiovasculară – Iași” și Fundația Academică “Petre Andrei” – Iași organizează vineri, 14 mai 2021, începând cu ora 10, Conferința cu tema “Spitalele din România. Probleme ale componentei tehnice“.

În cadrul conferinței, specialiști în sănătate si reprezentanți ai Inspectoratelor pentru Situații de Urgență vor dezbate o temă de actualitate – cea a capacităţii de răspuns a sistemului sanitar românesc (în context pandemic) și a siguranței componentei sale tehnice.

Speakeri:

● dr. Nelu Tătaru – deputat, fost ministru al Sănătății, președintele Comisiei pentru Sănătate și Familie – Camera Deputaților;

● prof. univ. dr. Adrian Streinu-Cercel – senator, președinte al Comisiei pentru Sănătate din cadrul Senatului României;

● dr. Vasile Cepoi, director executiv al Direcției de Sănătate Publică Iaşi;

● prof. dr. Grigore Tinica, manager al Institutului de Boli Cardiovasculare Iași;

● ec. Mirela Grosu, manager al Institutului Regional de Oncologie Iași;

● prof. univ. dr. Diana Cimpoeșu, sef UPU SMURD Iași;

  • Colonel ing. Robert Strugariu, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență;
  • Locotenent-colonel ing. Victor Graure, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență;
  • Maior ing. Ovidiu Mărțuică, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență;
  • Maior ing. Ovidiu Costin Mocănița, șeful Inspecției de prevenire ISU Iași;

La lucrările Conferinței vor fi prezenți și reprezentanți ai Inspectoratelor pentru Situații de Urgență, precum și ai Direcțiilor de Sănătate Publică din țară.

Conferința se va desfășura în format online pe platforma Zoom și transmis live de către Iași TV Life, principalul promotor media al evenimentului. Prezentările specialiștilor invitați vor fi urmate de dezbatere și o sesiune de Q&A.

Shopping cart

close